Të gjitha kategoritë

Pajisje

Shtëpi> Pajisje

 • Shërbimi CNC mulliri
  01
  Shërbimi CNC mulliri

  Jeasnn CNC milling department produces a variety of customized products.

  For complex parts diameter with tight tolerances, our offer:

  High accuracy parts with tolerances in the .000’s in inches.

  Complex parts with multiple operations handled in one set-up.

 • Shërbimi i përpunimit CNC
  02
  Shërbimi i përpunimit CNC

  Ne ofrojmë tolerancë të ngushtë shërbime të përpunimit CNC.

  Vektorët e afrimit akomodues për gjeometrinë komplekse nga çdo kënd.

  Dorëzimi më i shpejtë i prototipave dhe sasive të prodhimit.

  Përpunimi me 3 boshte, Përpunimi me 4 boshte, Përpunimi me 5 boshte, Përpunimi preciz.

 • Shërbimi i kthimit CNC
  03
  Shërbimi i kthimit CNC

  Në gjendje të prodhojë pjesë kthyese, të shpejta, të plota në një operacion.

  CNC turning quotes in minutes.

  We are dedicated to providing the fastest CNC machining in the industry.

  Our turning parts are widely used in lighting,Fall Protection,auto parts..

 • Automatic Lathe Machining
  04
  Automatic Lathe Machining

  Quick turnaround time and improve quality in the manufacture of metal part.

  Samples are ready in as fast as 30 minutes.

  Flexible order quantities.

  Jeasnn machining a mix of parts that range from small to large volume.

 • SWISS Screw Machining
  05
  SWISS Screw Machining

  Trusted materials:Aluminum,SUS,brass,steel etc.

  Most coarse and fine metric, inch, and some NPT thread sizes.

  Custom screws design accepted.

  Polishing,Anodizing,Electroplating,Black oxide ,Heat Treating available.

kthim