Të gjitha kategoritë

Rreth JeaSnn

Shtëpi> Video > Rreth JeaSnn

  • Jeasnn teknologji ekstreme e shpejtë e përpunimit CNC
  • 2 minuta ju njoftojmë fabrikën e shërbimit të përpunimit të harduerit-CNC Jiesheng.
  • Dongguan Jiesheng Hardware Industry Co., Ltd.-Fabrika e shërbimit të përpunimit CNC.
  • JeaSnn CNC Manufacturing Tour: Eksplorimi i përpunimit CNC dhe produkteve dhe shërbimeve metalike
  • Dongguan Jiesheng Hardware Industry Co., Ltd.
kthim